x

ONA JE TRAGIČNO STRADALA, A ZORAN JE U ZATVORU: Ovako je Jelena Marjanović govorila o njihovom braku!

Kompozitor Zoran Marjanović priveden je prošle nedjelje zbog ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, u aprilu prošle godine. Mnogi tvrde da je njihova ljubav bila prava, a evo kako je Jelena pričala o svom braku. Naime, Jeca je gostujući u emisiji ``Grand magazin`` prije tragične sudbine koja ju je zadesila, govorila da se u svog supruga zaljubila još kao klinka, kada je imala svega 12 godina.

``On je tad bio frajer, a ja mala slatka klinka. Imao je 18 godina. To su bili ženske, izlasci, automobili. Ja sam tada se ljuljala na ljuljaški, on je prošao i privukao mi je pažnju. Vidjeli smo se ponovo kada sam imala 16, a u vezu smo stupili kada sam imala 17. Zabavljali se dugi niz godina i riješili da to krunišemo brakom. Na sve to kao šlag na tortu dobili divnu djevojčicu. Ona je pola on, pola ja, mješavina``, ispričala je Jelena kako je teklo njeno poznanstvo sa Zoranom.

 

Pjevačica je zatim otkrila kako su živjeli u tom trenutku:

 

``Da ne bude sad sve je divno i krasno samo pred kamerama. Stvarno je tako. Pomažemo jedno drugom. Držimo se zajedno, što kaže narod, kao nokat i prst. On je kompozitor, ja mu pomažem, pjevam demo snimke, on ide sa mnom na gostovanja.Kad treba da se smrša on me podržava. Idemo, trčimo, kuhamo zajedno čajeve. U svemu smo zajedno``, kazala je pjevačica.

 

Jelena je istakla i to da je iskrena ljubav najvažnija u odnosu dva emotivna partnera.

 

``Najvažnija je ta iskrena ljubav, uglavnom je neki interes. Možemo da zaradimo pare, to se potroši, ali ljubav je srž života``, bila je jasna Jelena.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.