x

Ona nema glasovne mogućnosti: Katarina Grujić priznala da nikada ne bi snimila duet sa Lunom!

Luna Đogani nedavno je najavila da će se posvetiti muzičkoj karijeri, međutim kako stvari stoje duetu sa Katarinom Grujić ne može da se nada.

Katarina je nedavno bila jedna od članica žirija na Zadrugoviziji, pa je imala priliku da uživo posmatra Lunin nastup koji je po svemu sudeći nije fascinirao iako je Đoganijeva tada odnijela pobjedu.

Grujićeva smatra da Luna nema odgovarajuće glasovne mogućnosti i i da se pjevačica ne postaje na taj način.


- Ona nema glasovne mogućnosti, a pjevačica se tako ne postaje. Nisi ti pjevačica ako snimiš jednu pjesmu, a pjevaš ih pet u klubu. Pjevač ređa hitove, nagrade, uvažavaju ga kolege pjevači - rekla je Kaća, pa objasnila zašto nikad ne bi snimila duet s blogerkom.


- Ja ne bih snimila s Lunom duet jer zamisli da me neko za 30 godina pita s kim imaš duet, a ja treba da kažem - s rijaliti igračem. Ja jesam bila u "Farmi", ali kao pjevačica "Zvezda Granda", i tada je moja pjesma "Jedno đubre obično" postala najveći hit. Afirmisala sam se i nastavila da ređam hitove, i sada radim svakog vikenda. Meni je rijaliti pomogao, promovisala sam se, imam karijeru kakvu sam željela, tako da mi to ne treba više - zaključila je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.