x

HOROR KOD LESKOVCA

Ono što tražite je u štali! Kćerka Biljane koja je zabetonirala muža dobila jezivu poruku, klupko zločina krenulo da se odmotava!

Biljanina smrt bila je samo uvod u razotkrivanje ub.stva njenog supruga. Po svemu sudeći, Biljana S. (38) je tri godine živjela misleći da je počinila savršen zločin. Ova žena, čije je beživotno tijelo pronađeno poslije višednevne potrage u pomoćnom objektu gdje je njena porodica nekada čuvala stoku, prema najnovijim saznanjima, 2019. godine je ub.la svog muža Ivana (40), a njegovo tijelo je pronađeno na dan njene sahrane zabetonirano.

Pošto je otkriven ovaj užasan zločin u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca, počela je da se raspada i mreža laži koju je Biljana godinama plela. Njena porodica, komšije, kolege sa posla počeli su da govore da im je ova žena tri godine govorila da joj je muž u Rusiji, da je nekog od njih molila da šalju poruke njihovoj djeci i predstavljaju se kao Ivan… Sve u nadi da njen zločin nikada neće biti otkriven.


Sam način na koji su pronađena tijela pokojne Biljane i njenog supruga podjednako je bizaran. O detaljima iz života ove žene pričala je njena maćeha Stojanka J.

– Biljana nam je rekla da ide u jedan manastir i mi smo je čekali da se vrati. Kada je nije bilo, počeli smo da je tražimo. A onda je u nedjelju, u šest sati, njena najstarija kćerka dobila poruku od nekog Aleksandra iz sela Slavujevac da je ono što tražimo u štali gdje smo nekada čuvali životinje. Tamo smo pronašli njeno tijelo.


Već je počelo da truli. Pored nje su bili prazna bočica i nož. Kažu da se otrovala ili ju je možda taj neko otrovao. To će policija da utvrdi pošto je meni jako sumnjivo kako je i ko mogao da zna gdje je, počela je svoju ispovijest Biljanina maćeha Stojanka.

Inače, na samoj Biljaninoj sahrani na Vidovdan dogodila se još jedna tragedija. Naime tokom sahrane preminuo je čovjek od 70 godina. A novi šok uslijedio je kada su se vratili u porodičnu kuću.


– Vraćamo se, kad tamo policija. Rekoše da u podrumu pronađen Ivan i da je njegov leš tu tri godine, kaže Stojanka.

Šokirana žena dodaje da je zeta Ivana posljednji put vidjela 6. maja 2019. godine, na Đurđevdan.

– Došao je na nedjelju dana tada iz Rusije i rekao da će uskoro ponovo doći, na godišnjicu smrti mog supruga, Biljaninog oca. Čekali smo ga, ali nije došao. Biljana je rekla da je u Rusiji, a djeci je branila da ga zovu, pričala im je da će da plače jer je daleko, pa se zato samo ona čuje sa njim.


Kada je riječ o Aleksandru, koji je poslao poruku gdje je Biljana, Stanojka ne može da tvrdi da je on bio njen ljubavnik.

– Radili su zajedno godinu dana. Ona je dobila otkaz zbog problema sa štitnom žlezdom. Živeli smo od moje penzije od 28.000 dinara. Bilo je problema, troje dece, velika kuća, ja stara… Ja stvarno ne znam šta je istina, a šta ne u svemu ovome, završava svoju ispovijest Stojanka. Iako zvanične potvrde nema, taj Aleksandar, koji je Biljaninoj kćerki poslao poruku gdje da traži majku, priveden je i na osnovu njegovih riječi je klupko o ovom filmskom zločinu počelo da se odmotava.

– Uvijek nam je govorila da je dobro, a on tri godine u buretu… Bili smo na njenoj sahrani, a ona nam je ubila sina, pričaju uglas nesrećni Jovica i Ruža, Ivanovi roditelji, dodajući da je njihova unuka pronašla pasoš njihovog sina u kući i da je Ivanov brat, koji je inače policajac, prepoznao tijelo kada je ušao u prostoriju gdje je njegov brat bio zabetoniran.

.

.

.

Izvor: Objektiv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.