x

intervjuu za E!

OPRAH: MILIJARDERKA KOJA 30 GODINA NIJE BILA U BANCI

Oprah Winfrey prošle godine otkrila je da nije bila u banci 20 godina, a sad je navela još nekoliko stvari po kojima se potpuno razlikuje od običnih smrtnika.

U intervjuu za E!, kad je promovirala svoj novi film A Wrinkle in Time, Oprah i njezine kolegice Reese Witherspoon i Mindy Kayling pitali su pune li svoje automobile gorivom na benzinskoj pumpi.

“Ja ne”, rekla je Oprah. “Jednostavno ne bih znala kako”, dodala je. Prije nekoliko dana kod Jimmyja Kimmela Oprah je priznala da se kući ne javlja na telefon. “Zapravo imam osiguranje”, objasnila je. “Neko će se javiti i reći ‘Gospodin Kimmel je na liniji dva'”, kazala je. Kimmelu je otkrila i kako ne odgovara na glasovne poruke, ali i da sama plaća svoje račune.

Oprah, čije bogatstvo Forbes procjenjuje na 3,5 milijardi dolara, kod Ellen DeGeneres prošle godine otkrila je kako u banci do nedavno nije bila od 1988 godine.

“Što ste radili u banci?”, pitala ju je Ellen.

“Uplatiti milion dolara”, rekla je. “Samo sam htjela doći tamo i stajati u redu. Bilo je fantastično”, objasnila je, a njezina izjava izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Kad su dvije bogate žene prasnule u smijeh, Oprah je rekla: “Zapravo, bila su dva miliona dolara.”


(Azra)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.