x

Optužile je komšije da urniše automobile na Kosančićevom vijencu: Nada Topčagić bušila gume i g..nima mazala kola!

Folk legenda Nada Topčagić optužena je od komšija sa Kosančićevog vijenca da im je izbušila gume na automobilima, kao i da ih je blatom i g..nima mazala.

Naime, u centru grada, u kraju u kome folkerka živi već decenijama, posljednjih dana niko nema mira zbog incidenata koji se dešavaju. Stanarima Kosančićevog vijenca, ali i njihovim gostima, kao i posjetiocima obližnjih kafića, neko stalno buši gume i sa čim god stigne maže i prlja auto jer su se, po svemu sudeći, nepropisno parkirali. Proširio se glas da je upravo Nada ta koja je odgovorna za štete nanijete vlasnicima automobila.


Kako bismo utvrdili ove navode, pozvali smo i glavnu akterku priče Nadu Topčagić da nam prokomentariše optužbe od komšija, na šta je ona poludjela i počela da histeriše.

- U životu nikome nisam probušila gumu ili bilo šta nažao uradila. Nek se izbuši srce meni i mojoj djeci ako jesam to uradila. Jedino što jesmo moj muž Zlatko i ja uradili to je da smo opominjali ljude kada vidimo da neko parkira ko nije iz naše ulice i opominjemo da ne staju tu na naš ulaz. Dešavalo se da podignem retrovizor i ostavim pismo da ne staju na ulaz. Ali ne daj bože da nekome uništavam auto - rekla je Nada, a onda je slušalicu preuzeo njen suprug Zlatko i vikao je na sav glas kako će tužiti sve:


- Na šta, bre, ovo liči? Ko je Nadu prijavio, o čemu vi pričate? Da li vi znate da Nadu ovdje sve komšije vole? Ona im pravi zimnicu, sok, pite, ne postoji osoba sa kojom ne pričamo. Samo da vidim i saznam ime osobe, ako uopšte postoji, koja je Nadu prijavila za tako nešto, pa ćemo onda da vidimo ko laže, a ko priča istinu.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.