x

Otac mu stradao, majka otišla u Švicarsku, a Mensur sa 18 čuvao brata: Ajdarpašić uplakan iznio potresne detalje života!

Mensur Ajdarpašić intrigira javnost otkako je uplovio u romansu sa Minom Vrbaški.

On je sada progovorio o svom učešću u rijalitiju, kao i vezi koju ima.

"Kad imaju mnogo toga što žele, nije im interesantno. Ja uvijek od sebe polazim i na svojoj vezi sam osjetio to najbolje. Ja se trudim da se vratim svojim emocijama. Sve bi se upotpunilo kad bi bilo kao što je ona nekad bila. Nekada sam to želio, a sada kada najviše imam - ništa ne želim. Ne treba pritiskati nešto što ne ide, ne treba siliti. Sa svoje 23 godine se borim da ne silim", rekao je Ajdarpašić, koji je otkrio zbog čega je agresivan i posesivan.


"Ja sam iz svojih ličnih iskustava, iz porodice, naučio da ne smijem da vjerujem nikome jer sam neke stvari doživio lično i bio svjedok nekih situacija. Veći dio života odrastao sam sa majkom i bez oca. Teško je kada nemate dva roditelja, ali sam u djetinjstvu do osme godine rastao sa oba. Poslije su se rastali, majka je ostala kod svoje porodice, a moj otac ostao u našoj kući. Otac je poslije nekog vremena preminuo, ubio se. Odrastali smo sa tetkama, pa sa majkom. Moja baka je uvijek bila za to da budem u kući, uvijek je bila uz nas. Majka koja je otišla tada da zaradi više, uradila je dobro. Ja sam vodio računa o bratu sa 18 godina. Znam kako je biti nevoljen i kada ti je teško", rekao je Mensur u emisiji "Magazin In".

"Iz nekog bijesa što mi osoba ne uzvraća ljubav ja radim te stvari. Da je možda mirnija i shvata stvari koje su se dešavale, bilo bi bolje", rekao je Mensur kroz suze.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.