x

Nije mi krivo što je umro

Otac žrtve Malčanskog berberina: Upropastio mi je dijete, ovako je ona reagovala!

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je. Za televiziju Kurir u emisiji Puls Srbije govorio je otac djevojčice Robert Karimanović koju je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin mučio i zlostavljao, zbog čega je osuđen na doživotnu robiju.

- Meni je supruga javila, ona je preko medija saznala. Meni je milo zbog moje kćerke, ona je sad konačno slobodna. Zna da ga nema i može da krene dalje sa životom. On je moju kćerku upropastio. A što se mene tiče lično, ja nemam nikakvu gružu savjesti. On je moju kćerku upropastio za cijeli život. Svejedno mi je to što se desilo sa njim. Ni malo mi nije krivo, iskreno - rekao je otac zlostavljane djevojčice Robert Karimanović u emisiji Puls Srbiji na Kurir televiziji.


On je odgovorio i kako je njegova kćerka reagovala kada je čula ovu vijest.

- Ona je bila sva srećna. Nije očekivala to. Ona sada može mirno da spava, zna da ga nema - rekao je Robert Karimanović u Pulsu Srbije.


Podsjetimo, Jovanović koji je u Zabeli izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i mučenja djevojčice, preminuo je sinoć u Opštoj bolnici u Požarevcu od posljedica srčanog udara.

Kako je rečeno iz UIKS, njemu je u kasnim večernjim satima pozlilo u ćeliji, prebačen je u stacionar, pa u bolnicu, gdje je preminuo.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.