x

Otkrivamo: Da li će Ceca ove godine pjevati u Kiseljaku

Prošle godine bh. mediji su pisali o mogućem koncertu srbijanske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u Kiseljaku.

Još tada Ivica Vujica, organizator manifestacije „Dani Kiseljaka“, ali i drugih brojnih svečanosti, je rekao kako bi trebao ići na jednu privatnu zabavu na kojoj je pjevala Ceca gdje su trebali početi pregovori oko njenog gostovanja u Federaciji. Navodno, srbijanska pjevačica je preko svojih menadžera pokazala interesovanje da nastupi u tom dijelu BiH. Kiseljak joj je, tada se pričalo, jako zanimljiv jer se nalazi u blizini Sarajeva, ali i publika iz nekih drugih gradova mogla bi zbog blizine doći na taj koncert.

Time bi se Ceci ostvario san da zapjeva u Federaciji i da se što više približi Sarajevu, jer je svjesna da u glavnom gradu BiH sigurno nikada neće zapjevati ili bar ne u skorijoj budućnosti.

Čak su pojedinci koji su se predstavljali kao bliski Cecini saradnici dolazili u Kiseljak, posjetili tamošnji stadion da bi se uvjerili u njegov kapacitet. Još tada je bilo već isplanirano, baš kao da je koncert već dogovoren, gdje će se postaviti bina, s koje će strane pjevačica ući na stadion, a razmatrala se mogućnost i da zbog sigurnosti dođe helikopterom!

No, čini se da je neko nekome samo „bacao prašinu u oči“.

Prema dobro obaviještenom „Expressovom“ izvoru, Ceci je rečeno za tu ideju, ali nikada nikoga nije poslala u Kiseljak da provjeri teren niti je pristala da tamo održi koncert. Od jedne njene bliske saradnice smo čuli da postoje pojedini menadžeri koji se predstavljaju kao Cecini jako dobri saradnici i koji su zainteresiranim organizatorima u Kiseljaku „pustili“ priču da Ražnatovićeva tamo želi održati koncert.

- Odgovorno vam tvrdim da Ceca nije upoznata s tim. Pa, ona tako ne radi koncerte posebno u Federaciji zbog svega što se dešavalo! Sigurno je da bi njen koncert bio jako posjećen i da ona ima želju nastupati u FBiH, ali nikakvih konkretnih prijedloga nije bilo – kaže naša sagovornica koja je željela ostati anonimna.

Kako saznajemo, u priči se spominjala i priča o 50 pa kasnije 80.000 eura koliko je Ceca tražila za taj koncert. Očito da su pojedini manipulatori željeli samo, ili nekoga prevariti, ili ostvariti finansijsku korist uzimajući kaparu za koncert, a poslije... Ko zna da li bi Ceca i zapjevala?!

Izvor:expressmag.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.