x

OTKRIVAMO KOLIKI SU HONORARI UČESNIKA ZADRUGE 2! Zavrtjeće vam se u glavi zbog zarade dvomjesečnog sina MIljane Kulić!

Miljana Kulić je mnoge šokirala odlukom da u rijaliti program Zadruga 2 uđe sa dvomjesečnim sinom Željkom, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, iako se beba ne snima i ne učestvuje direktno u programu, već samo boravi u sobi sa dadiljom - zarađuje 500 eura nedjeljno!

Ipak, Miljana je imala napad bijesa kada je saznala da Luna Đogani zarađuje mnogo više od nje.

Iako je Kulićeva uspjela da dogovori odličan honorar ne samo sebi već i svom sinu, mami i dadilji, nezadovoljstvo je isplivalo zbog činjenice da Đoganijeva sedmično zarađuje 3.500 hiljade eura, koliko njih četvoro zajedno.


- Kada je dobila poziv za Zadrugu 2, Miljana je produkciji jasno stavila do znanja da želi dobar honorar kako za svoje dijete, tako i za majku i ženu koja će danonoćno brinuti o Željku. Dogovorila je 1.500 eura nedjeljno za sebe, 1.000 za Mariju, 500 za sina i 500 eura za dadilju, što joj je djelovalo više nego odlično dok po ulasku u rijaliti nije saznala da Luna Đogani na nedjeljnom nivou ima 3.500 eura, što je nedjeljni honorar cijele porodice Kulić. Nije mogla da se smiri - priča izvor i objašnjava da je bila na korak do toga da odustane od učešća.


- Miljana je i prije ulaska u Zadrugu 2 nekoliko puta javno govorila da ne postoji veća zvijezda od nje u novoj postavi rijalitija i da će zbog ulaska sa sinom zasluženo imati najveći honorar. Ona je stvarno mislila da je tako, sve do nekoliko dana pred ulazak, i upravo ju je i pogodilo što se od nje krilo koliki honorar ima blogerka. Zahtijevala je sastanak i naglasila da neće da trpi nepravdu i da je van svake pameti da Luna ima veći honorar od nje, koja je pristala da uvede sina i majku. Prijetila je da će odustati od ulaska, zahtijevala da joj se napravi novi ugovor. Jedva su uspjeli da je smire - kaže izvor i navodi da se situacija stišala kada je Miljani rečeno da njen sin, koji se u rijalitiju ne pojavljuje, ne snima i ne dovodi u vezu sa programom, zarađuje više od 90 odsto ukućana.


- Iako je nekoliko sati vladao haos zbog Luninog honorara, produkcija je objasnila Miljani i Mariji da su po svim stavkama ispoštovane više nego svi drugi učesnici, a potom su Kulićevu, koja nije željela da se smiri, podsjetili na činjenicu da njena dvomjesečna beba zarađuje više od većine zadrugara, iako ni po čemu nije aktivan učesnik Zadruge 2. Zatim su joj objasnili da su dali dobar honorar i dadilji, koja takođe ne učestvuje, zbog čega treba da pokaže zahvalnost. Nakon nekoliko sati Miljana je spustila loptu i zatvorili se tema o Luni i njenoj zaradi - zaključuje izvor za „Alo!“.


BROJKE:

Miljana: 1.500 eura

Marija: 1.000

Dadilja: 500

Beba Željko: 500

Ukupno: 3.500

Luna: 3.500 sedmično


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.