x

imaju i kćerku

Otkrivena velika tajna Mašana Lekića: Ona mu je ukrala srce dok je bio oženjen, isplivala i fotka!

Mašan i Mira Lekić godinama su bili u skladnom braku i uživali u odrastanju kćerke Mie. Važili su za jedan od najskladnijih parova javne scene, a onda je kao bomba odjeknula vijest da se razvode. Veoma brzo Mašan je predstavio svoju novu djevojku Kristinu Nikolić, a nekoliko mjeseci kasnije ostvarili su se u ulozi roditelja.

- Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vrijeme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živio na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo kćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvijek smo tu da pomognemo i pružimo savjet. Osnovni cilj nam je da kćerku izvedemo na pravi put - kaže Mašan i dodaje da želi još djece.


- Oduvijek sam želio da imam puno djece i volio bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisjećam - ponosno je rekao Mašan za Story.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.