x

Otkriveno koliki su honorari novih Zadrugara! Ko je dobio novac unaprijed, a kome je ponuđeno najviše novca!

Do sada smo saznali da su ugovore za učestvovanje u četvrtoj sezoni ovog rijalitija potpisali Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, a nagađa se i da ćemo ponovo gledati još mnoga poznata rijaliti lica.

Sada je otkriveno i koliko su neki od njih navodno tražili da uđu u "Zadrugu 4". U pitanju su ozbiljni honorari.

Stanija Dobrojević navodi se kao jedna od najvećih zvijezda "Zadruge 4", a budući da se tokom "Zadruge 2" pisalo da je zarađivala 2.000 eura nedjeljno, šuška se da ni sada nije pristala na manju sumu.


Mensur Ajdarpašić, čije učešće u trećoj sezoni je obilježila veza sa Minom Vrbaški, ući će i u "Zadrugu 4", ali ovog puta sa bratom Adrijanom. Kako pišu domaći mediji, Adrijan je dogovorio honorar od 3.000 eura nedjeljno.


Miljana Kulić četvrti put će se naći pred kamerama "Zadruge". Ona je nedavno izjavila da joj je upravo novac glavni motiv za učešće, te da je iz "Zadruge 3" izašla bogatija za čak 250.000 eura i da je ništa osim te sume ne zanima.

- Ljudi TV Pink mi nudi 400.000 eura za devet mjeseci. Šta da radim, ne ulazi mi se - pitala je Saška pratioce.


Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 4", ali se njegov honorar drži u tajnosti. "Zadrugu 3" je preskočio, ali se spekulisalo da je tada za učešće tražio honorar od 50.000 eura.

Kako su mediji ranije prenijeli,Kristijan Golubović je navodno potpisao ugovor na šest mjeseci i dogovorio sumu od 150.000 eura, od čega će 50.000 eura dobiti unaprijed.


- Kada istekne tih šest mjeseci, Kristijan će moći da produži ugovor na preostala tri jer će i četvrta sezona rijalitija trajati devet mjeseci. Ako ne bude želio da ostane u rijalitiju, moći će da izađe, bez obaveze da plaća kaznene penale. Ali ne samo to, produkcija ga neće ni tužiti ako prije isteka inicijalnog ugovora napusti "Zadrugu - ispričao je ranije izvor.

Kako pišu mediji, pregovara se sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani, dok Marko Miljković za sada nije u planu.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.