x

ne priča sa cecom

Ova pjevačica će zamijeniti Bekutu u Zvezdama Granda: Popović ima ideju kako da takmičenje bude uzbudljivije!

Saša Popović je na velikim mukama zato što je Ana Bekuta odlučila da se povuče iz “Zvezda Granda“.

On želi da joj nađe adekvatnu zamjenu, pa se navodno razmišlja da angažuje pjevačicu Miru Škorić, saznaje Informer.

Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partnera Milutina Mrkonjića, o čemu je obavijestila cijelu javnost.


- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaviještena naknadno - saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

Popović je odmah počeo da traži zamjenu, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je da Bekutu navodno u prvi mah zamijeni Mira Škorić.


- Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmičenje. Sašina želja je da ona zamijeni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga vjeruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje – kaže izvor blizak “Grandu”.


Popović ipak nije siguran kako bi Ceca reagovala na ovu promjenu.

- Saša prvo mora da popriča sa Cecom, ali i sa Mirom koja ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti. Ona je ta koja uvijek izbjegava medije i skandale, a ovo bi je vratilo u žižu interesovanja. Svi mediji bi brujali o njenom i Cecinom odnosu - kaže naš sagovornik.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.