x

tuga

Ovaj popularni pjevač je brat Ksenije Pajčin: Od njene smrti se nikada nije oporavio, a pjesma koju joj je posvetio razara dušu!

Ksenija Pajčin nastradala je 2010. godine, a malo ko zna da je pokojna pjevačica bila sestra jednog poznatog pjevača narodne muzike.

Poznato je da je Ksenija imala mlađu sestru Miu Pajčin, za koju kažu da je slika i prilika lijepe pjevačice, ali ono što javnost ne zna je da je Ksenijin brat od strica je krajiški pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža.


Baja je nakon smrti Pajčinove želio da snimi pjesmu "Spavaj kraljice" koju je posvetio njoj, ali mu je, kako je jednom prilikom rekao, bilo previše teško da je snimi.

- To je negdje uživo snimljeno. Malo mi je teže da pjevam nešto što me boli. Bježim od toga i čuvam to u sebi. Ja možda nisam volio ni tada da to neko snimi i objavi. To je moje, to je Pajčinovo, naše. Ne mogu ja to, treba želudac za to. Ja sam emotivan i to drugačije doživljavam - rekao je Baja svojevremeno u jednoj emisiji.


Podsjetimo, pjevačica Ksenija Pajčin preminula je život 16. marta 2010. godine. Ubio ju je njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda, tako što je pucao u nju, a potom je oduzeo život i sebi. Pucnjava se dogodila u stanu u kojem je par živio, a pjevačica će po svojoj harizmi i hitovima biti zauvijek upamćena.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.