x

OVAKO JE IZGLEDAO ZAJEDNIČKI NASTUP KIJE I SLOBE: Studio gorio od uzvika KIJA, KIJA, a tek kako ih je Luna gledala iz bekstejdža! (VIDEO)

Nastup koji su sigurno svi čekali jeste nastup Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. Ovaj bračni par zajedno sa Lunom Đogani mjesecima privlači pažnju javnosti zbog prevare koju je pjevač načinio u rijaliti programu "Zadruga" sa blogerkom. Ono što je zanimljivo jeste da je Sloba samo odlučio da večeras pjeva sa svojom suprugom Kristinom, dok je Luna Đogani nastupala sa Banetom Čolakom. Proteklih dana Radanović je sve vrijeme davao savjete svojoj ženi kako treba da pjeva pjesmu koju su dobile.


- Odličan nastup, odlična energija, vidi se da ste imali nešto! Ovo nikad nigdje niko nije vidio i baš mi je čast da sam dio historijskog momenta - rekao je Marko Kon.

- Sloba je najbolji pjevač u Zadruzi. Ja sam mu radio prvu pjesmu, vrhunski sam se potrudio. Što se tiče ove spojke okej, Kija nije pjevačica - rekao je Damir Handanović.

- Večeras ste izgledali, ne znam, kao Evrovizija! Suvišno je pričati o Slobinim glasovnim mogućnostima, ali, Kristina, divno izgledaš i sve čestitke - rekla je Rada, dok ih je Luna Đogani tužnjikavo gledala iz bekstejdža.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.