x

Ovako je pao Malčanski berberin: Pobjegao ka groblju i upao u policijsku zasjedu!

Ninoslav Jovanović (46), poznat kao i Malčanski berberin, za kojim je policija tragala 17 dana zbog sumnje da je oteo Moniku Karimanović iz Niša danas je u 14.20 sati uhapšen na groblju u Malči.

Kako saznajemo, kada je vidio policijsku patrolu, Jovanović je pokušao da se sakrije, ali ga je policija ipak primijetila.

Kada su došli do njega, navodno nije pružao otpor, ali je primijećeno da je dosta iscrpljen i da je prilično oslabio.

- Brada mu je zarasla, bio je sav blatnjav, nosio je izblijedilu jaknu - kaže naš izvor.

Mještani su najprije sinoć prijavili da su ga vidjeli, a potom je i danas stigla prijava, kada ga je mještanin vidio da je istrčao iz kuće i pobjegao ka groblju. Veliki broj policajaca se usmjerilo ka tom tragu i krenuli su tim putem.


Međutim, Jovanović je bježeći od potjere naletio na policijsku zasjedu koja je išla s druge strane pored groblja u Malči.

Ovog puta Jovanović je uhvaćen zahvaljujući mještanima, koji su ovog puta dali prave informacije. Podsjetimo, policija je tokom potjere za Berberinom dobijala nekoliko lažnih dojava što je samo otežalo potragu.

Inače, djevojčica Monika Karimanović je, takođe, nađena zahvaljujući istinitim dojavama mještana.


Podsjetimo, u potjeru je bilo uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara, Helikopterska jedinica, Žandarmerija, psi tragači, kao i termovizijske kamere.

Jovanoviće je osumnjičen da je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12) na putu do škole.

Potraga za Monikom je trajala danima, a zahvaljujući vrijednim ljudima koji su po teškom terenu i strašnim vremenskim uslovima tragali za njom, ona je pronađena poslije 10 dana pakla.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.