x

Ove navike muškaraca ozbiljne žene ne tolerišu

Mnogi muškarci i dalje žive sa svojom majkom, što u principu nije toliko problematično koliko brojni problemi koje ova dinamika, ako nema zdravu osnovu, nosi sa sobom.

Mnoge žene dok su sasvim mlade tolerišu neka ponašanja muškarca koja nisu prikladna. Tokom života i kada steknu određena iskustva, mnogo toga se mijenja i na ovom planu, a mnoge žene postaju manje tolerantne prema lošim navikama.

Šta su znaci uzbune u vezi za zrele žene?

Neodgovornost

S vremena na vrijeme se desi nešto neočekivano i nađe se opravdan razlog za to, ali ako se stalno dešava da se muškarcu ne može vjerovati - ako stalno otkazuje dogovore i ne ispunjava ono što obeća, to ukazuje na njegovu neodgovornost i ravnodušnost.

Dugotrajna nezaposlenost

Nezaposlenost je problematična sa finansijske tačke gledišta, ali se ponekad dešava. Druga stvar je ako je muškarac dugo nezaposlen i praktično živi ili želi da živi na tuđim leđimai. Zrela žena ovo neće dugo tolerisati.

Neurednost ili loša higijena

Ništa ne odbija ženu brže od muškarca koji ne vodi računa o sebi, zapušten je i ne trudi se da izgleda ni najmanje prihvatljivo za javnost. Kada je u pitanju lična higijena, više nije uvek bolje, ali osnovne higijenske navike su ono što je neophodno.

Njegova majka diktira njegov život

Možda zvuči pomalo kao scena iz filma, ali mnogim muškarcima, čak i u zrelim godinama, život diktira majka. Mnogi muškarci i dalje žive sa svojom majkom, što u principu nije toliko problematično koliko brojni problemi koje ova dinamika, ako nema zdravu osnovu, nosi sa sobom. To može biti međusobna zavisnost, emocionalna nezrelost i strah od veze sa ženom. Iseljenje i samostalan život su veliki dio ličnog razvoja i ako muškarac nije napravio taj skok, to može imati negativan uticaj na druge aspekte njegovog života.

Zastarjeli pogled na žene

Neki muškarci imaju veoma staromodan pogled na žene i ponašaju se kao da je žensko mjesto isključivo iza šporeta i da su muškarci pripadnici više rase. Ovakvo ponašanje motalo bi da odbija sve žene, a one koje su zrele, pametne i ozbiljne odbija sigurno.

Loše tretiranje ljudi

Mnogi se slažu da o čojveku mnogo govori način na koji se ponaša prema ljudima koji su mu „potčinjeni” u određenoj vezi. Muškarac koji je nepristojan prema vrijednom osoblju restorana otkriva onoga što dolazi ako budete sa njim. Kako se ponaša prema konobaru, tako će i jednog dana ponašati prema vama, a zrele žene su toga svjesne. Ako muškarac ne položi „test konobara“, nemojte pristati na vezu sa njim.

Izvor: vijesti.me


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.