x

OTKRIVA ASTROLOGIJA

Ovi horoskopski znakovi prigovaraju i za najmanju sitnicu

Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje bijesa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto


Postoje neki ljudi koji uvijek pronađu nešto što ih nervira, neprestano se žale, preispituju i ispravljaju. Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje bijesa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto. Prema astrologiji, ovi horoskopski znakovi se uvijek žale i prigovaraju, prenosi Pinkvilla.

Rak

Rakovi uvijek u sebi sakupljaju svoj bijes i osjećaje. Njima treba nešto kako bi ispustili sve te osjećaje iz sebe i pronašli mir, a za njih je prigovaranje upravo taj ispušni ventil.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, stoga nije ni čudo da imaju tendenciju u svemu pronaći nešto pogrešno i prigovarati čak i za najsitnije detalje.

Škorpion

Žele da sve bude kako treba. Ne vole nered i haos te prigovaraju kad im stvari ne idu od ruke.


Strijelac

Budući da su otvoreni i iskreni, Strijelci jednostavno ne znaju kada treba šutjeti. Ako im se nešto ne sviđa, što je većinu vremena, prigovarat će zbog toga.

Vodolija

Inteligentni su i uvijek primjećuju sitnice. Imaju tendenciju da u svemu pronađu grešku i ne mogu odoljeti da se na nju ne požale.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.