x

PORODIČNI ODNOSI

Ovo je Kemiševa kćerka iz prvog braka: Isplivala istina o njenom odnosu sa Zoricom Brunclik, evo kako se slaže sa maćehom!

Miroljub Aranđelović Kemiš decenijama unazad uživa u skladnom braku punom ljubavi sa pjevačicom Zoricom Brunclik, a malo ko zna da ima kćerku iz prvog braka, koja se nikada nije eksponirala javno.

Miroljub Aranđelović Kemiš u mladosti je važio za velikog zavodnika, te je ljubavnim životom često intrigirao javnost. Poznato je da je prije braka sa Zoricom bio sa njenom koleginicom Vesnom Zmijanac, ali prije nego što ju je odveo pred oltar, harmonikaš je iza sebe već imao brak iz kojeg ima kćerku.


Kemiševa prva supruga zove se Dragica i nije javna ličnost. Poznanstvo su stekli 1979. godine u Frankfurtu, a u braku su bili nešto više od godinu dana.

Dragica i Miroljub su se razveli kada se muzičar vratio u domovinu na odsluženje vojnog roka, te je kćerka Jelena ostala sa majkom u Njemačkoj, gdje živi i danas.


Ona je danas veoma uspješna na poslovnom, ali i porodičnom planu. Naime, Jelena se udala i prije nekoliko godina dobila kćerku Luanu. Jelena ne posjećuje često Srbiju, te se dosta spekulisalo o tome u kakvim je odnosima sa ocem, ali i sa maćehom Zoricom.


- Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Njemačkoj i radi u poznatoj avio-kompaniji. Zorica i ja smo i sa njom, i sa njenom majkom, u fenomenalnim odnosima. Vjerujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Kćerka mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima - rekao je proslavljeni harmonikaš, prenosi "Story", a Zorica je na to dodala:

- Jelena je oduvijek dobrodošla u našem domu. Mi djecu ne razdvajamo. Svi se lijepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Njemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posjećujemo, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.