x

Ovo je kuća koju će Veljko dobiti u miraz kada oženi Bogdanu: Upoznajte Cecinu priju i priku! (FOTO)

Nakon vijesti da će Veljko Ražnatović i njegova vjerenica Bogdana Rodić postati roditelji, ekipa Kurira uputila se u njeno rodno mjesto Titel da vidi kako budući baba i deda iščekuju rođenje prvog unučeta.

Budući da je snajka Cece Ražnatović prije tri dana saznala da je u drugom stanju, oni su odmah zakazali vjenčanje za 24. novembar u hotelu „Hajat“. Dok buduća mlada obavlja preglede u Beogradu, Veljko Ražnatović boravi u Titelu u kući koju će dobiti u miraz. Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan presretni su zbog lijepih vijesti, pa su tako ekipu Kurira pozvali u kuću na čast i više puta nazdravili domaćom rakijom.

- Veljko mi je u utorak javio radosne vijesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Djeca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lijepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima - kaže ponosni deda, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.


Foto:Kurir

- Bila je presrećna, a uveče smo mi ovdje, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo - kaže Danijela.

Iako je par vjenčanje planirao tek za narednu godinu, saznanje da će za sedam mjeseci postati roditelji ubrzalo je njihovu svadbu.

- Vjenčanje će biti krajem novembra. U selu nas svi pitaju kad će biti svadba. Kad sam im govorio da ne znam, niko mi nije vjerovao. Djeca žive zajedno i lijepo im je. Nakon svadbe živjeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovdje takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredijelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovijest - kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primjer.


- Veljko je dečko na mjestu, ima dobru dušu. Nas ne zanima šta se ranije pisalo o njemu. Normalno je da će mlad dečko s takvim statusom da izlazi, provodi se i mijenja djevojke. Međutim, sada je totalno drugačiji. Posvećen je Bogdani i sportu. Tretira je i gleda kao kraljicu, a nama kao roditeljima je to najbitnije. On voli Titel i redovno dolazi - ističe Cecin prijatelj.

- Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promijenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovdje i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosjetila trudnoću, nije se fizički umarala - kaže Bogdanin tata.


Njegova supruga ističe da je s folk zvijezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

- Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sjedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

Baka Bogdane Rodić Jevrosima Rodić oduševljena je što će dobiti praunuče.

- Ne mogu da dočekam praunuče. Bogdana je moja unuka i ne mogu da vjerujem da će postati majka. Jako smo povezane i slične. Kad sam ostala udovica, ona je sa mnom spavala u krevetu - kaže baka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.