x

Ovo je muškarac koji je upao u Natinu kuću u Čeneju: I nije to uradio praznih ruku!

Nataša Bekvalac doživjela je pravu dramu kada je u njenu kuću u Čeneju upao nepoznati muškarac, zbog toga je, kako tvrde domaći mediji, riješila da ugradi sigurnosne kamere na svoje imanje nadomak Novog Sada. 

Ona će do tada boraviti u stanu svojih roditelja, a kako se dalje navodi, pjevačica razmišlja i o tome da po povratku na imanje angažuje obezbjeđenje koje bi 24 sata brinulo da ona i njene kćerke Hana i Katja budu bezbijedne.

U pitanju je izvjesni D. V. koji, pišu mediji, koji nije imao imao lošu namjeru, iako je uznemirio pjevačicu, kao i njenu porodicu.


"Nista on loše nije mislio, naprotiv odnio je cvijeće. D. V. je sa nama bio u školi, odličan đak, ali nažalost posljedice, to jeste traume iz rata su ostavile traga zato je i napravio po meni ovu glupost. D. možemo mi donekle da razumijemo, bili smo u ratu, lično me boli kad mediji kažu da je psihički obolio. Nije mu to od masnih kolača", rekao je bliski izvor.



Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63