x

Ovo je prva fotografija sa VMA ispred sale: Nastala je nekoliko minuta poslije Deine operacije! umorni i krvavi...

Dea Đurđević uspješno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji. Voditeljka Dea Đurđević, koja je u četvrtak ujutru doživjela tešku saobraćajnu nesreću, kada je na nju naletio autobus, uspješno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji.

Dea je prilikom nesreće, zadobila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspjeli da joj spasu teško povrijeđenu ruku.

Na Fejsbuku se pojavila fotografija ljekara, na čelu sa jednim od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Markom Bumbaširevićem, nastala nakon višesatne operacije.

Na njihovim licima su osmijesi, uprkos krvi koja se može vidjeti, što samo potvrđuje uspješnost operacije.


"ONI su vratili na svoje mjesto otkinutu ruku. Da li su to uradili PRVI PUT? Vjerujem, ne...Zašto ne znamo za njih?", piše u opisu fotografije.

Podsjetimo, Deinu ruku je prišio tim ljekara na VMA, a nakon operacije oglasio se doktor Marko Bumbaširević i progovorio o stanju voditeljke:


"Ona se osjeća dobro i dobro je. Ruka izgleda dobro. Uvjeren sam da će sve dobro proći. Ovo je bila nemoguća misija, jer je riječ iščupanoj ruci koja je opečena od trenja. Izgledalo je nemoguće da se to ušije. Želim da pohvalim Deu. Hrabar je ona pacijent i ima sve pohvale. Kod takvih pacijenata nemoguće se pretvara u moguće. Nadam se da će funkcija ruke biti dobro", rekao je doktor Bumbaširević voditeljki Jovani Joksimović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.