x

OVO JE VANBRAČNI SIN HARI MATA HARIJA za kojeg svi kažu da je preslikani otac: Pričalo se da pjevač nije znao za njega, a ovo je prava istina

Frontmen grupe “Hari Mata Hari”, pevač Hajrudin Varešanović, iz braka sa suprugom Aidom ima dvoje dece – sina Damira i ćerku Nađu, a ceo region je svojevremeno pričao i pisao o njegovoj aferi sa izvesnom Majom, sa kojom je dobio vanbračnog sina Maka koji veoma liči na njega.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pjevač se, naime, oženio svojom izabranicom Aidom kada je imao 19 godina, a dvij godine kasnije dobili su kćerku Nađu.

NAJČITANIJA VIJEST

Drama na nebu: Prozor aviona sa 170 putnika otpao tokom leta (VIDEO)

U jednom intervjuu on je priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije (1994. godine) je u braku sa Aidom dobio i sina Damira.

Međutim, tek kasnije je isplivalo na videlo da je pjevač dvije godine ranije (1992. godine) dobio i vanbračnog sina Maka, koji kako mnogi komentarišu veoma liči na njega.

Iako su mediji decenijama pisali da je poznati sarajevski pjevač za sina čuo znatno kasnije, te da je o njegov nasljednik bio jedan od razloga za raspad njegovog prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića koja je bila u emotivnoj vezi sa Harijem iz koje se izrodio sin, za “Blic“ je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa, te istakla da je pjevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je i priznao i koji nosi njegovo prezime, te da ju je Hari posjećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom vaspitanju.

NAJČITANIJA VIJEST

Marijana nije htjela da čeka sudsku presudu, uzela je pištolj i ubila SILOVATELJA SEDMOGODIŠNJE KĆERKE

Mak se oženio 2017. godine, a pjevač je bio glavni organizator vjenčanja.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

blic.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.