x

Ovo joj je uradio i Sloba prošle godine: Marko nasrnuo na Lunu, situacija mučna za gledanje! (VIDEO)

Luna Đogani ponovo je sinoć doživjela nervni slom, a Marko Miljković je regovao kao Sloba Radanović prošle godine! Odmah nakon što je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić odlučila je da se poigra sa vezom između Lune Đogani i Marka Miljkovića.


Naime, ona mu je danima prilazila kako bi ga provocirala, a on joj je diplomatski uzvraćao udarce što je u nekoliko navrata nasmijalo sve prisutne.

Međutim, ta tema je pokrenuta u emisiji "Pretres nedjelje sa Milanom", a svi zadrugari su iskoristili priliku da ovu situaciju iskoriste i potvrde da Marko sve radi zarad rijalitija. Blogerka je zbog toga burno odreagovala, pa je napustila emisiju i uputila se ka pabu gdje je žestoko histerisala na njega.


- Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' si ušao u vezi da bi mi ovo radio j**em li ti mater u pi**u! - vikala je Luna.

Marko nije mogao više da sluša Lunu kako histeriše, te ju je uhvatio za obraze i urlao na nju.

- Ni riječ više, ni riječ! Odmah da si ućutala! - rekao je Marko.

- Sve bude super i savršeno - rekla je Luna, a potom se smirila.


- Stalno me ponižavaš! Šta je sa tobom više?! Zašto me ne poštuješ?! Namerno mi radiš neke stvari! Je l' ti dosadno?! Evo, reci mi! Je l' ti fali nešto?! - rekla je Luna kroz plač.

- Sklonio sam je! Ide za tobom! Ovako je sprdaš, skineš je s' vrata! Ja znam kako sa njom treba da se ponaša čovjek, ti ne znaš! Ti njoj odgovaraš ozbiljno, ne znaš da se ponašaš sa njom! Ja nemam problem sa njom, uopšte, ti imaš problem! - branio se Marko.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.