x

obrt

OVO NIJE KRAJ ZADRUGE: MILICA MITROVIĆ SE OGLASILA!

Nakon što je Željko Mitrović, idejni tvorac rijaliti šou-programa "Zadruga", najavio da uveliko radi na novom projektu, počele su spekulacije o sedmoj sezoni ovog TV formata ili barem sličnom obliku istog.

Sada je "ulje na vatru dolila" njegova supruga Milica Mitrović koja je na društvenim mrežama podijelila poslednji govor Drveta mudrosti, sastavnog dijela svake sezone, uz poruku:

- Ovo nije kraj, ni početak kraja!


- Dragi moji, opet sam morao da ostanem sam. Izgleda da je moja sudbina takva. Činjenica je da je samoća ponekad najbolji prijatelj. Ne postavlja pitanja, a često daje odgovore. Ali ja, ipak, najviše volim kada su moji zadrugari sa mnom. Zato sam sada tužan. Trudio sam se i prethodnih mjeseci da mojim zadrugarima pomognem, da podeijlim sa njima poneku mudrost, da ih oraspoložim, da im olakšam teške trenutke, da ih posavjetujem i ispunim njihove želje. Svoju samoću u ovom prelijepom vrtu sam već prihvatio kao dio moje sudbine, ali nikako da se naviknem na ove rastanke - istaklo je Drvo mudrosti na početku.


- Rastajemo se već šesti put, ali i ovog puta samo nakratko jer znate i sami da smo mi već naučili da svaki dan provodimo zajedno. Sada je vrijeme za kratak odmor, a ja ću do sljedećeg susreta sa nekim novim prijateljima koji će mi praviti društvo u Rajskom vrtu razmišljati o svemu što se svih ovih godina dogodilo među zidinama za mene najljepšeg grada na svijetu.


- Ostajte mi srećni. Ponekad se život cijeni samo po jednom trenutku. Stvorite ga, a ja ostajem ovdje da vas čekam na starom, dobrom mjestu i da brojim dane kada ću vas vidjeti opet. I, zapamtite, ovo još nije kraj. Nije čak ni početak kraja, ali je možda kraj početka - zaključilo je Drvo.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.