x

PALE TEŠKE RIJEČI: Darko Lazić i Ana Sević se svađali ZBOG LUKASA nasred plaže!

Krizu u braku Ane i Darka očigledno su proizvele poruke koje su dospjele u javnost, a koje je pjevačica slala starijem kolegi Aci Lukasu. Kako se pisalo, oni su bili u vezi prije pet godina, a najnovija prepiska nastala je prije nekoliko dana nakon što se Lukas nije javio Ani na telefon.

Dan kasnije pošto su poruke procurile u javnost, a u kojima ona Aci piše kako se razočarala u njega jer joj se ne javlja i da su joj se probudila stara osjećanja, spekuliše se da je bračni par viđen kako se svađa nasred plaže.

 

``Oboje su na plažu u Miločeru došli vidno nervozni, jedno za drugim, kao da ne govore. Smjestili su se na ležaljke, a onda je krenula rasprava. Ana je pokušavala da objasni Darku kako to što je video u medijima nisu njene poruke i da je cijela situacija isfingirana, ali to Darka nije ubijedilo. On dobro zna šta se između njegove drage i Lukasa događalo prije pet godina, a vjerovatno poznaje i njen način pisanja poruka, tako da joj ubjeđivanje nije pošlo za rukom``, kaže izvor koji se zatekao na licu mjesta, i dodaje:

 

``Ona nije prestajala da priča, dok je Darko samo odmahivao rukom i s vremena na vrijeme ironično govorio ``da, da``. Ona je nervozno vadila stvari iz torbe, brzinski se mackala, dok je Darko palio tompus za tompusom. Na njemu se mnogo više vidjelo da je bijesan jer je nekoliko puta u minutu ustao sa ležaljke i ponovo sjeo, dok je ona pokušavala da odglumi smirenost, ali joj se na licu vidjela nervoza``, priča izvor.

 

``Svađa je uveliko trajala kada je neko od prijatelja bračnog para koji je prolazio nedaleko od njih i vidio ih počeo da im maše uz povike da će im se pridružiti. Tog trenutka Ana i Darko su prestali da se raspravljaju i nastavili da glume sretan par. Ona je pristala da mu kremom za sunčanje namaže leđa, a zatim su ušli u vodu gdje su se u jednom momentu čak i zagrlili. Po izlasku iz vode on je otišao pravo u kafić, a ubrzo zatim i ona je pokupila stvari i napustila plažu``, kaže izvor.

 

Poruke u kojima Ana priča Lukasu da mu želi sve najbolje i insistira da joj odgovori na neko njeno pitanje vjerodostojne su, a da li će ovo uzdrmati brak Lazića, ostaje da vidimo.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.