x

Panonska jezera usred Tuzle i ove godine atrakcija: Ovako je bilo danas! (Video+Foto)

Kompleks Panonskih jezera u Tuzli je i ove godine privukao veliki broj ne samo Tuzlaka, već i gostiju iz cijele BiH. Svakako, pandemija koronavirusa je nametnula i ograničen broj posjetitelja, koji uz dezinfekciju i fizičku distancu imaju priliku da svakodnevno osvježe svoje zdravlje na plaži usred grada. Ekipa Ekskluziva. ba portala je danas posjetila Panonska jezera, a sunčan dan je izuzetno prijao svima, baš kao i topla, slana voda jezera.


Panonska jezera u Tuzli privlače brojne bh. građane.Kupanje na plaži usred grada je moguće i ove godine, a poduzete su sve higijensko-epidemiološke mjere, čime je izbjegnuta mogućnost širenja virusa u ovom kompleksu. Kupači imaju priliku da uživaju u nekom od tri slana jezera, a tako je bilo i danas. 


Inače, kontinuirano se vrši dezinfekcija vode, plaža, ležljaljki, ugostiteljskih i prodajnih objekata na otvorenom, kao i sanitarnih prostorija, a u jednom trenutku na tri slana jezera, slapovima te fitness centru na otvorenom može biti maksimalno pet hiljada osoba.


Tri jezera, slani vodopadi, arheološki park, geološka postavka Panonskog mora, sportski tereni, otvoreni fitness centar, igralište za djecu, nekoliko restorana, nekoliko kafića i izuzetno povoljne cijene svih usluga garant su vašeg potpunog ugođaja tokom boravka na jedinim slanim jezerima u Evropi. 

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.