x

Pao na socijalu, razvela se 3 puta, a samo je on uspio u životu: Evo gdje su završili i šta rade pobjednici Velikog brata!

Prvi rijaliti koji je pokorio Srbiju je „Veliki brat“, a uslijedili su potom drugi „Farma“, „Survajver“, „Operacija Trijumf“, i „Zadruga“, ali i dalje se pamte prve rijaliti zvijezde koje smo na televiziji pratili 24 sata dnevno. Evo gdje su danas i šta rade pobjednici ovog šou-programa.

Tajanstveni Ivan Ljuba prije 13 godina trijumfovao je u prvoj sezoni. Osvojio je 100.000 eura, a zatim se posvetio onome što najviše voli - muzici. "Ne bih pričao o Velikom bratu jer sam na to stavio tačku. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi", rekao je Ljuba, koji je i veliki ljubitelj ekstremnih sportova.

Najviše glasova publike u drugoj sezoni, koja je emitovana 2007, dobio je bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani. Bio je poznat kao skandal-majstor, a i danas se prepričava kako je u Londonu pravio najluđe žurke u autobusu, na kojima je bilo puno alkohola i dr.ge.


"Imao sam djevojke u 24 različite zemlje, ali u mom životu nema recki. Zaljubim se do ušiju, ali me to ne drži dugo. Bio sam i sa Evom Hercigovom i mnogim poznatim damama" hvalio se momak iz Bijesnog Foka. Kasnije je pokušao da fudbaIsku karijeru nastavi u Srbiji, ali se na kraju ipak vratio u Veliku Britaniju. Nabacio je višak kilograma i jedno vrijeme je živio od socijalne pomoći!

Kreatorka iz Crne Gore Mimi Đurović, koju su mnogi prozivali da je „iritantana plastična barbika", trijumfovala je 2008. Potom je pokušala da se bavi pjevanjem, a zatim i voditeljskim poslom na DM satu i Pinku M. Udata je i ima sina, ali i dalje pokušava da bude dio estrade.


Pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričiću VB je bio odskočna daska za rijaliti karijeru. On je i zauzeo prvo mjesto u „VB VIP alll stars", a potom je pokušao da se bavi voditeljskim poslom, dom, kulinarstvom... Prošetao je kroz „Farmu", „Parove", „MaIdive" i „Zadrugu“, a iz posljednjeg šou-programa je izbačen jer je tukao Nadeždu Biljić i Suzanu Perović. Zbog toga je trenutno u kućnom pritvoru.

Jedan od pobjednika VB koji je unovčio svoj uspjeh jeste Vladimir Arsić Arsa iz Užica. Nekada je radio kao di-džej i vozio taksi, a sada je uspješan muzičar i ima svoja vozila u taksi-udruženju. Ostao je upamćen po bizarnom s.ksu sa Danicom Kordić u ledenom bazenu dok je padao snijeg. Arsa se u međuvremenu oženio Sandrom iz Slovenije i dobio sina.


Glumac Milan Marić, poznat po ulozi Švabe u filmu „Rane", pobijedio je prije devet godina. - Zbog velikog brata dobio sam ulogu u filmu, postao sam zaštitno lice nekih brendova, a od nagrade sam renovirao kuću i kupio mehanizaciju za voćnjak", ispričao je Milan.

Ipak, on je ubrzo potražio bolji život u Rusiji, a potom i u Kanadi, gdje se oženio izvjesnom Stelom.

Atraktivna plavuša Marijana Čvrljak pobijedila je 2011. pošto je prevarila tadašnjeg muža sa muzičarem Nikolim Nemeševićem Nemešom. Poslije rijalitija se razvela i udala za Nemeša, ali je brak trajao samo godinu dana. Zatim se udala za Tomislava Grizelja, ali se nedavno rastala i od njega.

Žarko Stojanović, koji je u kući bio sa bratom blizancem Žarkom, imao je najviše fanova 2013. oprobao se i u Zadruzi 1, ali se tamo nije dugo zadržao. Braća danas žive u Parizu, gdje vode svoje restoran.

Posljednji VB je emitivan prije četiri godine, a na prvom mjestu se našao Darko Petkovski Spejko. Bio je u Zadruzi 3, gdje je imao aferu sa Tarom Simov.

.

.

.

..

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.