x

nalaze se u istom naselju

Petar Strugar neće da bude komšija sa Milicom Todorović: Renovira i prodaje stan od 150.000 € da pobjegne od bivše!

Petar Strugar posjeduje luksuzan stan u elitnom naselju u kom stanuju mnoge poznate ličnosti, ali je riješio da ga proda jer mu se ne dopada ta nekretnina, saznaje Kurir.

Prema riječima  izvora, glumac u tom stanu nikada nije živio. Kupio ga je prije dvije godine, otprilike u periodu kad je upoznao Milicu Todorović i počeo da se zabavlja s njom, pa je uglavnom boravio kod nje, dok je svoju nekretninu izdavao pod zakup. Njena vrijednost je, kako kaže  sagovornik, najmanje 150.000 eura. Ekipa Kurira posjetila je naselje na Novom Beogradu u kom Strugar prodaje stan, a njegove komšije su  rekle da ga često viđaju s majstorima koji rade na adaptaciji glumčevog stana prije nego što ga proda sljedećem vlasniku. To su  potvrdile i žene koje rade na održavanju higijene u elitnom kompleksu.


- Petra često viđamo, uglavnom je s majstorima. Uskoro bi trebalo da proda taj stan, ali hoće prvo da ga renovira. Dok je bio s Milicom, svakodnevno smo ga viđali. Otkad je prekinuo vezu s njom, ovdje dolazi mnogo ređe. Čula sam da se njemu taj stan ne dopada zbog lokacije i da zato hoće da ga proda - rekla nam je jedna od njih.

I drugi prolaznici koje smo sreli u naselju pričali su nam o Petru. Neki nisu ni znali da ima stan u njihovom komšiluku, ali su svi bili saglasni da nije baš druželjubiv, piše Kurir.


- Iskren da budem, on je dosta čudan, viđam ga, ali je uvijek sam ili sa jednim drugom. Dok je bio s Milicom, bio je drugačiji. Mnogo je povučen. Pročitao sam u novinama da je dobio sina i ostao sam u šoku, čak smo se prijatelj i ja našalili s njim kada smo ga sreli. Pitali smo ga da li je istina to što se piše, na šta nam je kratko rekao: "Jeste, postao sam ponovo tata" i platio turu pića povodom toga - ispričao nam je jedan od prolaznika.


Nismo imali sreće da juče sretnemo Petra dok smo pričali o njemu sa njegovim komšijama, niti nam je odgovarao na pozive. Ali zato smo vidjeli i uslikali Milicu Todorović, Strugarovu bivšu djevojku i pjevačicu, dok je užurbano šetala sa psom. Pokušali smo da je dozovemo, ali nije htjela da se okrene, već je vikala na psa da požuri, piše Kurir.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.