x

Peti zadrugar po redu: Nadežda Biljić imala se.s sa Đeksonom i to na javnom mjestu! Otkriveni svi šokantni detalji!

Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica obe sezone „Zadruge“, ostaće upamćena ne samo po tome što je imala se.s sa Mikijem Đuričićem na najradosniji hrišćanski praznik već i po tome što je unutar zidina rijalitija bila intimna i sa Tomom Panićem i Banetom Čolakom.

Po sopstvenom priznanju, Nadežda je imala se.s sa Borom Santanom nakon što su izašli iz prve "Zadruge", a VIP magazin ekskluzivno otkriva da se nije zaustavila na tom broju. Naime, kako saznajemo, Nadežda je imala se.s i sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, i to na klupi, u parku, neposredno nakon što se završila prva sezona rijalitija.

- Nadežda i Đekson su imali se.s prošlog ljeta, nakon promocije dueta pjesme Sanje Stanković i Ane Korać, koja je održana na jednom prijestoničkom splavu - ispričao je za VIP magazin dobro obaviješteni izvor, koji je čak vidio cijelu vrelu akciju.

- Njih dvoje su najprije đuskali, smijali se, šaputali jedno drugom na uho, nazdravljali i pili alkohol kao da je voda. Svima koji su bili u njihovom društvu bilo je jasno da se nešto dešava između njih - ispričao je izvor blizak Nadeždi i Đeksonu.


Kako nam je objasnio, u jednom trenutku, Nadežda i Đekson su se izgubili sa splava jer se reper ponudio da je otprati kući jer je te večeri popila više nego inače. Međutim, budući da su oboje bili pomalo pijani i prilično napaljeni, nisu ni stigli do kuće i kreveta, već su u naletu strasti posao obavili na licu mjesta.

- Bukvalno su se dohvatili čim su izašli sa splava i jedva su se doteturali do parka. Iako se sve desilo tokom ranih jutarnjih sati, ipak je bilo prolaznika, koji nisu mogli da ih ne primijete, pogotovo što su oboje u tom trenutku bili u žiži pažnje javnosti. Međutim, njih to kao da nije interesovalo - objašnjava naš izvor.

Prema njegovim riječima, Đekson je Biljićevu najprije dohvatio za silikonske gr.di, onda za d.pe, dok su njene ruke prelazile lako od njegovih prepona do udova.


- Scena je bila kao u po..o-filmovima. On pijan i napaljen, a ona kao da nikoga osim njega ne vidi. Odvukli su se nekako do tog parkića nadomak parkinga i sjeli na klupicu. Tačnije, on je sjeo, a ona ga je zajahala - ispričao je za VIP izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Kako nam je rekao, Nadežda je na sebi imala kratku haljinu, koju je iskusni reper zadigao i odradio posao.

- Pokreti, njeno njihanje kukovima, uzdasi, poljupci... Sve je to jasno ukazivalo na to da uživaju u žestokom se.su, ali i da im ne smeta što su na javnom mjestu. Naprotiv, nakon što su završili započeto, sa osmijehom su napustili park i pozvali taksi - završio je naš izvor.


Da bismo od glavne akterke dobili potvrdu priče, pozvali smo je, ali je Nadežda, nakon što je saslušala naše pitanje, počela da se smije i kratko nam rekla:

- Pa ja ne znam šta je bilo juče, a ne prije godinu dana. Ako je i bilo, davno je zaboravljeno - rekla je kroz smijeh Nadežda Biljić za VIP magazin. 

Nadežda Biljić i Miki Đuričić vjerili su se tokom trajanja prve sezone „Zadruge“, ali ostaće upamćeni po tome što su imali se.s na Uskrs. Vrele scene Mikijevog i Nadeždinog se.sa u kokošinjcu završile su na najpoznatijem porno-sajtu na svijetu, a prije veze sa Đuričićem, Biljićeva je bila intimna i sa Banetom Čolakom. U drugoj sezoni, Nadežda je imala se.s pred kamerama sa Tomom Panićem, a zbog eksplicitnih scena dugo je bila glavna tema u tabloidima. A priznala je i da je nakon prve sezone rijalitija "Zadruga" imala odnose i sa Borom Santanom.

.

.

.

.

.

.

..

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.