x

Petrući je preminuo svojoj ženi na rukama! Supruga Nada neutješna: Pokušavala sam da ga reanimiram, preminuo je za 10 sekundi!

Glumac Branislav Petrušević Petrući preminuo je danas 64. godini u svom domu. Supruga Nada neutješno i kroz suze kaže da je posljednje minute Petrućijevog života provela u nadi da će uspjeti da mu spase život.

"Njemu je juče pozlilo. Bio je na slavi, čuli smo se i kaže mi da je svratio je u kladionicu. Često je tamo svraćao. Rekao mi je da više pojeo i da nešto nije baš najbolje. Tada nije pao u nesvijest, već je preblijedio. U kladionici su pozvali Hitnu pomoć i oni su došli. Konstatovali da mu je pritisak normalan, kiseonik isto. Oni su otišli, a on je poslije došao kući. Rekao mi je da ne može želudac da mu svari hranu, dala sam mu sodu bikarbonu i ujutru kada se probudio sve je bilo u najboljem redu", objašnjava Nada za Blic i dalje prepričava šta se sve dešavalo:


"Nedugo nakon što je ustao, rekao mi je da mu se vrti u glavi. Pitala sam ga da li ga negdje steže ili boli nešto, aludirajući na neke srčane probleme, kaže ništa. I zamolio me je da mu masiram vrat, jer ga tu boli. Nekoliko sati nakon toga sjedili smo jedan pored drugog, ćaskali, smijali se. Čitala sam mu nešto. Počeo je da teško diše i kao da se guši, ali on je tako volio da glumi, te sam mislila da se šali kao što je to radio svaki put. Komičar je, te je to bila njegova svakodnevica da se šali sa nama. Kažem mu: "Nemoj da se zezaš i da glumiš”, ali to se njegovo nastavilo", priča supruga Petrućija i dalje objašnjava da ni u jednom momentu nije glumio, već da se u tim momentima borio za vazduh.


"Poslije nekoliko sekundi vidjela sam da ne glumi i da postaje ljubičast. Samo je od jednom prestao da diše. Odmah sam počela da mu radim reanimaciju i da zovem djecu koja su bila u kući. Počeo je da se hladi i da bude žut. Oni su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je brzo stigla, ali on je prema mojoj procjeni već tada bio mrtav. Radili su mu reanimaciju dvadeset minuta, ali nisu uspjeli da ga vrate u život. Bio je mrtav. Prestrašno mi je što sam za deset sekundi izgubila supruga i dalje ne mogu da vjerujem da ga nema", kaže supruga.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.