x

Pitanje je da li bi ostao živ da je došao sat kasnije: Žika imao 2 teške operacije, izbjegao smrt, pa se predao ovome!

Žiki Jakšiću život je bio ugrožen, što malo ko zna, a onda se posvetio molitvi i vjeri. Voditelj se 2018. operisao na jednoj privatnoj klinici na koju je došao sam zbog jakog napada i bolova u preponi.

"Međutim, niko ne zna da je danima trpio bolove i da se javio ljekarima u posljednjem momentu. Da je samo sat vremena kasnije došao, veliko je pitanje da li bi ostao živ. Operacija slijepog crijeva jeste rutinska, ali ako se ne dođe na vrijeme, može da dođe i do kobnog ishoda, a to se umalo desilo Žiki. Tada su ga ljekari jedva spasili, a onda je otkriveno i da ima kilu koja je takođe operisana i on se sada osjeća dobro. Zdrav je, redovno se kontroliše i više nema nikakve probleme, ali je svjestan da je mogao da nastrada", kaže izvor i dodaje da je Žika zahvalan Bogu zbog svega.


Jakić u svojoj kući ima poseban zid na kom su ikone.

"Vrlo je široke ruke kada je riječ o prilozima za crkvu, a da ne govorimo o pomoći siromašnima i bolesnima. Prosto je shvatio da je život surov i da jaka vjera može mnogo da pomogne. Drugim riječima, siguran je da će ga umjeren i život okrenut pravosljavlju učiniti boljim i sretnijim", završava izvor.


(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.