x

stao na ludi kamen

Pjevač Danijel Alibabić se oženio drugi put!

Pjevač Danijel Alibabić danas je izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici Bibi. Njegov kolega, Amal Ćemal Ćemo objavio je na Instagramu fotografiju sa vjenčanja i uputio im čestitke.

"Mačići moji, neka vam sve bude baš kakvi ste vaš dvoje, divno, predivno, najdivnije. Srećno, volim vas", napisao je Ćemo.

Inače, ovo je Alibabiću drugi brak. On je 2013. tokom učešća u rijalitiju upoznao manekenku Jovanu Nikolić sa kojom je poslije nekoliko mjeseci stao pred matičara. Na njihovoj svadbi tada je prisustvovalo 400 zvanica, međutim, taj brak nije opstao.


Razvod je uslijedio poslije samo tri mjeseca braka, Jovana se vratila u rodni Niš, nakon čega je ipak riješila da živi u Beogradu i počela da radi u restoranu brze hrane gdje je prodavala pljeskavice.


Podsjetimo, Danijel se pet mjeseci zabavljao sa Slavicom Ćukteraš. Slavica Ćukteraš i Danijel Alibabić započeli su svoju ljubavnu vezu pred kraj ljeta 2007. Njih dvoje su čak mjesec dana živjeli zajedno u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, a onda je Slavica shvatila da on nije čovjek njenog života.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.