x

Pjevač krio da mu je Senida sestra: „Nije znala da idem u ZVEZDE GRANDA, a ni Saša Popović nije znao da smo u srodstvu“

Iako se na estradi gotovo sve zna, ko je u kakvom ljubavnom i prijateljskom odnosu, rodbinske veze ipak najviše intrigiraju javnost. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ali Edisu Agiću, nekadašnjem učesniku „Zvezda Granda“, pošlo je za rukom da od svih, pa čak i od Saše Popovića sakrije informaciju da mu je Senida sestra od tetke.

Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. jednostavno nisam želio da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća– objasnio je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.


–Ranije je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt – rekao je i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vrijeme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne bježi od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima- objasnio je Edis.

Iako je rodbisnku vezu sa Senidom mogao da iskoristi u takmičenju, pjevač nije želeo da svoju karijeru gradi zahvaljujući njoj. Kako kaže, ne bi bilo fer prema njoj i njenoj blistavoj karijeri, a ni on nije želio da ga pamte kao Senidinog brata.

Edis Agić i Senida u srodstvu

Edis je otkrio i kako je Senida reagovala kada je čula da se takmiči u „Zvezdama Granda“.


-U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u cijeloj priči što se tiče Granda – istakao je Agić i priznao da li mu je dala neki savjet, budući da je tek na početku karijere.

Podržala je to što radim, nije se mnogo miješala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika- rekao je Edis, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snimi duet sa sestrom, odgovorio je:

-Zašto da ne, ja bih to jako voleo!


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

grand.nova.rsA

Autor: I. Ankić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.