x

želi da postane majka

Pjevačica i njen izabranik žele djecu: Andreana Čekić ide na vantjelesnu oplodnju!

Adreana Čekić je već godinu i po dana u vezi sa Markom Miloševićem, ali nikako ne ostaje trudna iako to oboje žele. Kako mediji prenose ona više neće da se beba desi prirodnm putem, pa želi što prije da pokuša da zatrudni vantjelesno.

Marko je čovjek njenog života.

- Sigurna je da je Marko čovjek njenog života sa kojim želi da osnuje porodicu. Iako je tokom prvog braka imala spontani pobačaj, pjevačica se ne pribojava da opet ostane u drugom stanju, ali kako se posljednjih mjeseci od kako rade na tome ne dešava ništa, ona se ovih dana intenzivno raspituje o vantjelesnoj oplodnji. Poznaje baš dosta žena koje su prvi put ostale trudne vještačkom oplodnjom, a zatim su drugi put, a zatim su drugi put dobile dijete prirodnim putem - priča dobro obaviješteni izvor i dodaje:


- Andrea i Marko baš žele da dobiju zajedničko dijete, jer on ima kćerku iz prvog braka i sada bi volio sa Andreanom da dobije sina. Ako se ništa ne promijeni u narednih nekoliko mjeseci, njih dvoje će otići kod najboljeg doktora da zakažu vještačku oplodnju - rekao je navedeni izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.