x

Pjevačici Indy Aradinović se borili za život: Imam vodu u plućima, teško dišem, dva puta sam operisana!

Nakon što je u javnosti sestra Indire Aradinović Indi, Edita, objavila da je zdravstveno stanje njene starije sestre ugroženo zbog hiruške intervencije smanjivanja želuca, oglasila se Indi.

Indi se trenutno nalazi na intezivnoj njezi Kliničkog centra Srbije, gdje je primljena u toku jučerašnjeg dana.

- Ono što je za sada najbitnije ste da budem dobro i da se nalazim u sigurnim rukama. Doktori vode računa i daju mi sve što je potrebno. Snadbjevena sam svim lijekovima, infuzijom i kiseonikom. Sve što je vezano za abdomen ćemo vidjeti kako će se odvijati - rekla je u prvom mahu Indi kojoj se po glasu vidi da jedva diše, te smo je upitali šta je uzrok teškom disanju.


- Teško dišem zbog vode u plućima koju imam. Drugo danas su mi radili gastroskopiju, te od toga imam mučnine. Ne znam još nalaze. Rečeno mi je da pijem vodu do sutra i da će mi javiti dalje šta će se dešavati - objasnila je pjevačica. Na pitanje, da li je tačno da joj je zdravstveno stanje, odnosno život ugrožen, kaže:


- Mi ne znamo da li je moj život ugrožen ili ne. Dokle god sam u njihovim rukama, odnosno u bolnici sa doktorima to je najbolje rješenje. Život kao život sve zavisi od daljeg slijeda događa. Dva puta sam otvarana i imala operacije koje su veoma teške, a nisam se nadala da će do svega ovog doći i da će mi u jednom momentu život visiti o koncu - dodala je Aradinovićeva.

.

.

.

.

.

.

..


(Blic)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.