x

Plaćaju ga 500 dinara da tapše iz publike! Još jedan Đogani rođen je za kamere, a njegov sin je bivši rijaliti takmičar! (FOTO)

Dok su se prije skoro tri decenije Đole i Gagi Đogani odlučili da se bave muzikom i plesom, njihov rođeni brat Dario opredijelio se da statira u emisijama, filmovima, serijama, reklamama i spotovima.

Kako Kurir saznanje, otac bivšeg učesnika „Zadruge“ Adama Đoganija već 25 godina dio je publike raznih šou-programa, što mu je postalo profesija.

Njegova dnevnica kada su emisije u pitanju je oko 500 dinara, a posao mu je samo da sjedi, smije se i aplaudira. Za razliku od njegove braće, koja se bave javnim poslom, on nikada nije želio da bude deo toga. Iako se Dario pojavljuje ispred kamere, akcenat nikad nije na njemu, pa gotovi niko i ne zna da je u pitanju Đogani kada upadne u kadar.


- Dario je mnogo dobar čovjek. Ako je neko pratio ponašanje njegovog sina u rijalitiju, shvatiće da mu je kućno vaspitanje na prvom mjestu. Pošto je Đoletov i Gagijev brat uvijek bio lijep i zgodan čovjek, svi su ga forsirali da se priključi Gagiju i Đoletu u muzici. On to nikada nije želio jer ga pjevanje i igra ne zanimaju na taj način, a svoju ljepotu i pozitivnu energiju iskoristio je na način za koji je on smatrao da je najbolji. Dario se opredijelio da se bavi statiranjem, i to uspješno radi više od dvije decenije - otkriva naš izvor i dodaje da je Dario već poznat statista, te se pojavljivao u najjačim televizijskim projektima i serijama, za koje redovno dobija pozive.


- Redovno sjedi u emisiji „Praktična žena“, a fotografije iz studija objavljuje na društvenim mrežama. Bio je u brojnim emisijama na Pinku, Hepiju, RTS, Prvoj, ali on najviše voli rad na filmu i serijama. Pošto u studiju samo sjedi, u ovim drugim stvarima sve je drugačije. Tu ima akcije, nosi kostime, druži se s poznatim glumcima.

- Đogani je oduševljen filmskim umjetnicima. On se trenutno pojavljuje u seriji „Crveni mjesec“, a statirao je i u „Sijenkama nad Balkanom“, „Ivkovoj slavi“, „Ujki“, kao i u mnogim filmovima i spotovima. Bio je i kod brata Đoleta u spotu za pjesmu „Nema više cile mile“, gdje je glumio pilota. Odlično se snalazi u svemu i s godinama je zavolio svoj posao, ispunjava ga na razne načine - otkriva naš izvor.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.