x

DALA OGLAS

Plavokosa advokatica nudi 5.000 dolara onome ko joj nađe muža: Ovo su njeni uvjeti

Njen post naišao je na različite komentare, od osuda do podrške


Iv Tili-Kolson (Eve Tilley-Coulson) je advokatica od 35 godina koja je riješila da po svaku cijenu pronađe muža. Ova visoka, vitka plavuša ponudila je 5.000 dolara na TikToku onome ko je spoji s čovjekom s kojim će stupiti u brak. Naravno, ukoliko ne dođe do svadbe, od para nema ništa, ali ukoliko se s tim muškarcem zaista vjenča, bilo da budu u braku 20 dana ili 20 godina, provodadžija dobiva 5.000 dolara.


- Mnoge prijateljice me spajaju s njihovim prijateljima, ali iz nekog razloga nikako da pronađem čovjeka svog života. Zato sam riješila da dam oglas. Dakle, nudite mi potencijalne muškarce, a ukoliko se za nekoga zaista i udam, nakon sklapanja braka dobit ćete 5.000 dolara. Potpuno je nebitno koliko dugo ćemo biti u braku - objasnila je Iv, a piše Njujork post.


Prema riječima ove plavokose ljepotice, do sada je izlazila s različitim muškarcima, ali iz nekog razloga, poslije epidemije koronavirusa sve se promijenilo kad su u pitanju izlasci i zabavljanje.

- Ranije sam izlazila s muškarcima koje sam poznavala lično ili smo se zbližili putem online sajtova za upoznavanje. Međutim, poslije pandemije muškarci više djevojkama uopće ne prilaze. S druge strane, oni koji su sada na sajtovima za upoznavanje, kao da su tamo da bi ubijali dosadu, budući da većina njih uopće nema namjeru da se s nekom djevojkom upozna lično. Pojedini su ovaj moj “korak” da platim nekome kako bih došla do muža ocijenili kao očajan, ali to je samo njihovo mišljenje. Ja mislim da “dobar muž para vrijedi” - objasnila je ova duhovita pravnica.

Potencijalan suprug mora da ispunjava listu uvjeta, za koju ona smatra da nije pretjerana. Što se tiče njegovog obrazovanja, završenog fakulteta ili bankovnog računa, Iv nije pravila pitanje. Za nju je idealan suprug neko ko je duhovit i ko će imati “prosječno dobar britanski humor”. Od fizičkih karakteristika ona je istakla da joj je jedino bitno da je visok, zato što je i sama prilično visoka. Kako je objasnila, ranije je izlazila s nižim muškarcima kojima je smetalo kad obuje štikle, tako da sada ne bi ni izašla sa nekim ko nije visok barem 180 cm. Budući da ona ima 35 godina, muškarac mora imati između 27 i 40 godina i uvjet je da nikada ranije nije bio oženjen, tačnije da mu ona bude prva žena.
- Ne postoji mogućnost da nekome budem druga žena. Prosječni, niski Britanci ne dolaze u obzir, jedini uvjet je da bude viši od 180 cm, da li je to suviše što tražim? - upitala je ova dama koja čeka muža.
Njen post naišao je na različite komentare, od osuda do podrške.
- „Očajnice! Da li je moguće da preko oglasa tražiš muža“, „Ne razumijem. Lijepa si žena, što ti to treba“, „Momci, javite se i uzmite pare kad vam se već nude“ - bili su neki od brutalnih komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su je podržali.
- „Zašto ste napali ženu, niko ne zna kako će naći svoju sreću. Ako ona smatra da je ovo pravi put, zašto da ne“, „Muškarci zaista imaju problem da priđu ženama, tako da te u potpunosti razumijem i podržavam“ - bile su riječi jedne dame koja je rekla da se i sama nalazi u istoj situaciji.




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.