x

Pobjednice nagradne igre uživale u `Hollywoodu` !

Što je obećano, to je i ispunjeno ! Portal ekskluziva.ba je u saradnji sa Beauty & Wellnes centrom `Hollywood` organizovao nagradnu igru, a zainteresovanost za istu je nadmašila naša očekivanja. Uzimajući u obzir vrijedne nagrade koje su obezbijeđene to i ne treba čuditi. Sve što je bilo potrebno jeste da naši čitatelji ostave što bolji komentar za `Hollywood`. Tri osobe sa najboljim komentarima koje su osvojile najveći broj vaših lajkova imale su priliku uživati u super vrijednim nagradama, a naša ekipa je zabilježila kako su svoj dan u `Hollywoodu` provele dvije od tri sretne dobitnice. One nisu krile svoje oduševljenje na ono što im je upriličeno. Prije svega bitno je napomenuti kako se za hotel `Hollywood` čulo nadaleko, čemu u prilog ide to kako su u njemu odsjele brojne poznate ličnosti. 

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Ono što ga izdvaja svakako je ubjedljivo najbolji rekreativni sadržaj u našoj državi koji se može tamo pronaći. Tu se podrazumijeva Wellness i Spa centar koji je već uveliko očarao veliki broj posjetitelja koji su imali priliku uživati u vrhunskim uslugama, nakon kojih su uvijek puni entuzijazma i impresije. Wellness i Spa vam nude: masažu, solarijum, depilaciju, tursko kupatilo, aromaterapiju, manikir i pedikir, njegu lica i tijela, saunu, usluge frizera, tako da ćete sigurno uživati ukoliko posjetite ovaj nadaleko poznati i priznati hotel. 

Naravno, da je vrlo bitno spomenuti i ono u čemu su naše sretne dobitnice uživale. Tako je dama sa najviše lajkova osvojila nadogradnju noktiju, feniranje i šišanje, te masažu u trajanju od 30 minuta. Ona je bila i više nego zadovoljna, tako da nije mogla izdvojiti šta je na nju ostavilo najveći utisak, jer na sve je reagovala sa velikom dozom oduševljenja. I druga sretna dobitnica nije krila svoju sreću zbog svih nagrada, a koje su podrazumijevale nadogradnju noktiju, feniranje i šišanje. Prezadovoljne uslugama, ljubaznim osobljem, te ostalim što se nalazi u ponudi renomiranog objekta najavile su kako će se vrlo rado vratiti u Beauty & Wellnes centar `Hollywood`, te su sa osmijehom na licu otišle svojim domovima. Ukoliko posjetite ovo mjesto, nema sumnje kako ćete i Vi uživati u svemu što pruža, a kroz galeriju fotografija zaključite na šta sve možete naići.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.