x

Počelo suđenje Severini: Direktorici škole rekla da bi je zadavila rukama

Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorici škole koju pohađa njen sin Aleksandar

Severina se pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klingor, direktorici osnovne škole koju pohađa njezin sin.


Predmet istrage

– Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći – ispričala je Severina, prenosi “24 sata”.

– Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba, jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza – dodala je. Severina je na sud stigla u pratnji prijateljice Zinke Bardić.

“Reagirala sam kao mama, a ne kao dama”

Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorici škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”.


Nakon toga direktorica se obratila ministru Davoru Božinoviću e-mailom, navodeći da policija nakon njenih prijava nije učinila ništa te je napisala: “…ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti.”


– Da, reagirala sam kao mama, a ne kao dama.

Sada, kada se koruptivna mreža krenula rasplitati, ili barem ja tako vjerujem, Ljiljana Klinger se pokušava prikazati kao žrtva, a zapravo želi ubiti glasnika korupcije – kazala je Severina nakon toga za “Index”.


– Ne boji se ona mene, boji se ona posljedica svojih postupaka.

Nismo moje dijete i ja jedine žrtve njezinih postupanja, kao ni korupcije u cijelom lancu institucija u Zagrebu – dodala je tada.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.