x

čekaj, stani, mali đogani

Pogledajte kako danas izgleda "Mali Đole" iz pjesme "Kralj diskoteka"

Vjerovatno se svi sjećamo velikog hita i pjesme "Kralj diskoteka", koju su Vesna i Đole Đogani snimili kada je zatrudnila. 

Vesna i Đole Đogani su u sretnom braku, imaju dvoje djece - mlađu kćerku Lauru i starijeg sina Adrijana. Zahvaljujući Adrijanu je nastao vanvremenski hit "Kralj diskoteka" i pjesma koja se pjeva i dan danas. Naime, numera je snimljena nakon što je muzički par saznao da je Vesna trudna i da nosi sina. 


Kao da je jučer bilo kad se hit "Kralj diskoteka" vrtio u svakom klubu, a pjesma se rado sluša i u današnje vrijeme u noćnim provodima. "Čekaj, stani, mali Đogani", "Kad mali Đole poraste, ljubi ga majka biće kralj diskoteka", fraze su iz pjesme koje svi znamo, a da je "mali Đole" izrastao u ozbiljnog frajera pokazuje i najnovija fotografija koju je podijelio njegov tata Đole. 


Adrijan je danas tinejdžer i izrastao je u ozbiljnog šmekera, a mnogi komentarišu kako je povukao gene na roditelje. Kako je za sada poznato, on trenira fudbal, a za sada ne voli da se javno eksponira.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.