x

Pogledajte kako je bilo na vjenčanju Aide Delić - Mujan, najljepše voditeljice u BiH!

Kada smo nedavno objavili fotografiju voditeljice Aide Delić - Mujan sa pitanjem smatrate li je za najljepšu voditeljicu u BiH, oko 15.000 čitatelja ekskluziva.ba portala je dalo potvrdan odgovor. Nekrunisana TV ljepotica šarma, za koju slobodno možemo reći kako je zaštitno lice FTV, osim što krajnje profesionalno obavlja svoj posao, bez sumnje je jedna od najljepših Bosanki.

Zbog velike zainteresiranosti za Aidom, odlučilo smo da vas podsjetimo kako je izgledalo njeno vjenčanje, na kojem je ekskluziva.ba portal dobio pravo zabilježiti nezaboravne trenutke.

 

Aida Delić Mujan je sudbonosno "Da" izgovorila 17. septembra 2011. godine, nedugo nakon što je osnovan naš portal. Sa izabranikom, inače instruktorom tenisa Adnanom Mujanom je organizovala svadbu za 600 zvanica, a uistinu se radilo o danu iz snova.

 

Sve je podsjećalo na bajku, počevši od samog mjesta gdje je održana ceremonija, kočije, raznih detalja, te naravno prelijepe Aide, koja je danas majka dječaka Benjamina, rođenog 7. januara 2013. godine.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.