x

Pogledajte kakvu "zvijer" od 300.000 KM vozi Buba Corelli! (FOTO+VIDEO)

Ono što je svakako zanimljivo kada su osobe sa javne scene u pitanju jeste gdje žive, šta rade kada nisu pred kamerama, ali i šta voze. Poznato je da pojedini muzičari u svom voznom parku imaju nekoliko automobila, a kako je Buba Corelli jedan od najplaćenijih repera kod nas, ne čudi što se može pohvaliti vozilom od 300.000 KM (150.000 €).


Buba Corelli zbog fanova jedva došao do automobila

Pored svog drugara iz djetinjstva Jale Brata, reper Buba Corelli važi za najpopularnijeg muzičara naše muzičke scene. Ovaj dvojac je prije dva dana oborio rekord posjete na Bjelašnici, a ekipi Ekskluziva.ba portala nije promaklo da vidimo kakav automobil vozi Amar Hodžić, odnosno Buba Corelli.

On se zbog velikog broja fanova jedva "probio" do svog četverotočkaša Audija SQ7. Radi se o najskupljoj verziji Audijevog džipa Q7 koji košta oko 300.000 KM. Bijela "zvijer" u vlasništvu Corellija ima preko 400 konjskih snaga. Svakako, cijena od 300.000 KM se odnosi na nove automobile u salonima, dok će vas ovakav polovni Audi koštati od 150 000 KM pa nadalje. Pogledajte fotografije Bubinog modela:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.