x

Pogledajte kojim pjevačima je JK nekada pjevala prateće vokale: U jednoj pjesmi je ukrstila glas sa Cecom!

Danas je mega zvijezda, ali malo ko zna da je Jelena Karleuša karijeru započela uz narodnjake i to pjevajući prateće vokale poznatijim kolegama. Tako je davne 1995. godine udružila snage sa Milošem Bojanićem i to u pjesmi “Rastajemo se mi”.

U Bojanićevoj numeri se jasno čuje njen glas, a pjevačica je priznala da joj je to bio ujedno i prvi honorar koji je iznosio 50 maraka.

– Tad sam bila klinka. Interesantno je to da sam te pare izgubila na putu od tog studija do kuće. Eto, tako je sve počelo – otkrila je pjevačica koja sada, dvadeset i pet godina kasnije, rijetko sluša narodnjake i ne krije da i nije baš neki ljubitelj ove muzike.


Ipak, tu se nije zastavila, već je devedesetih sarađivala i sa bivšom misicom i pjevačicom Slavicom Tripunović Dajanom, kada je zajedno sa svojom ljutom rivalkom Cecom Ražnatović otpjevala prateće vokale za pjesme “Pusti me” i “Vazduh koji dišem”.



Izvor: Grandonline

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy