x

Poklon aranžmani koje bi svako poželio: Royal taste osim online prodaje od sada u SCC-u! (FOTO)

Čokoladni, cvjetni i plišani aranžmani nešto je što želi svaka dama, a "Royal taste" u Sarajevu se već dugo vremena uspješno bavi prodajom istih. U cilju napretka i kako bi bili još pristupačniji, "Royal taste" od sada možete pronaći u Sarajevo City Centru, gdje Vas očekuje bogata ponuda koja ostavlja bez daha.  

Obrtnička djelatnost "Royal taste" se bavi proizvodnjom poklon aranžmana sa ekskluzivnim čokoladama i najkvalitetnijim cvijećem. Stotine pa i hiljade zadovoljnih kupaca uspjelo je da oduševi sebi dragu osobu, a "Royal taste" se uvijek potrudi da ispuni sve zahtjeve i želje kako bi Vaš poklon izgledao što savršeniji. 

"Royal taste" u ponudi ima aranžmane različitih cijena, a tu su i posebni paketići za muškarce i djecu. Svi paketići su ručno izrađeni tako da kupci mogu birati aranžman drugog oblika, boje ili sadržaja.


Osim što se njihovo poslovanje odvija putem interneta, od sada Vas očekuju i u izdvojenom poslovnom prostoru Sarajevo City Centra. Otvorenje je privuklo dosta prolaznika, a među prisutnima je bio i Mirza Pramenković, svjetski prvak u kick boxu u teškoj kategoriji za juniore. Kako je vrijeme praznika ovo je idealan period da odaberete ili kreirate ukrasni aranžman za Vama dragu osobu.

Narudžbe možete vršiti putem broja telefona: 062/451-799 (dostava u roku 24 sata), kao i putem Instagrama: 
https://www.instagram.com/royal_taste_sarajevo/

Iznenadite Vama dragu osobu i uz prekrasan poklon pokažite joj malo pažnje i puno ljubavi. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.