x

horor

Pomračeni um Subotičanina koji je presudio rođenom sinu! Poznanici otkrili nove detalje: Bio je ljubomoran i opijao se u kafani!

Subotičanin D. J. (50) koji je u petak uhapšen zbog sumnje da je ubio svog sina M. J. (23), a zatim pretukao i suprugu (47), prije zločina se sa sinom posvađao dok su gledali fudbalsku utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Šta je bio konkretan razlog za svađu nije poznato, a izvor Kurira kaže da je moguće da je mladić branio majku od očevih ljubomornih ispada!

- Spekulacije oko motiva ub.sta su razne. Čuli smo da su otac i sin, koji je iz drugog grada u petak došao kod roditelja na vikend, gledali su utakmicu kada su se posvađali. Oko čega je izbila svađa ne znamo, da li oko utakmice ili oko nečeg drugog znaju samo oni, a neko spominje čak i novac.

Međutim, najizvjesnije je da je D. J. napadao svoju ženu, na koju je bio izuzetno ljubomoran, a da je sin počeo da je brani - kaže naš izvor i dodaje da je M. J. tokom svađe odlučio da ode iz kuće kako bi se strasti smirile.


- Nesrećna majka je potrčala za sinom da ga vrati, a kada se on vratio oko ponoći, otac ga je dočekao s nožem i više puta ga izbo - priča sagovornik i podsjeća da se majka ispriječila između muža i sina, kako bi zaštitila dijete, ali je pomahnitali D. J. i nju izudarao po glavi i tijelu i teško je povrijedio. Poznanici porodice kažu da osumnjičeni D. J. danima nije bio "kako treba", te da su primjećivali da je pojačano agresivan.


- On se već duže vrijeme ponaša bahato i reagovao je naprasito u nekoliko situacija. Takođe, u par navrata je izazivao incidente. Govorka se i da je bio sklon alkoholu, te da je alkohol izazivao u njemu agresiju. Pričaju ljudi da se opijao u jednoj kafani, a da kući nije mogao da ode sam, već su dolazili po njega. Ipak, niko ne može da shvati da je bio u stanju da digne ruku na rođeno dijete - zgranuti su Subotičani.

Pojedini poznanici porodice kažu da je D. J. djelovao čudno, kao da ima neki veliki problem.


- Ma, nije dobro izgledao posljednjih dana, kako god okreneš. Imao je već dvije saobraćajne nesreće, jedva je izvukao živu glavu, a umjesto da se liječi, znao je da popije, pa je možda i to doprinijelo njegovom zdravlju. Tada nije bilo posljedica, koliko znamo udario je autom u neki stub. Šta je bio okidač za tu agresiju, kakva ga je žuta minuta strefila, to mogu da kažu samo stručnjaci. Ali, činjenica je da je čovjek unesrećio svoju porodicu. Ne znam kako će se suočiti sa time - kaže poznanik za Kurir.


- Da sam znao da je spreman rođeno dijete da ub.je, ne bih mu ni zdravo na ulici rekao, niti bih se s njim pozdravljao.

Druge komšije kažu da je D. J. uz alkohol konzumirao i n.rkotike.

- Znali smo da on to koristi. Čudi nas da na poslu nisu primijetili da on konzumira opijate i alkohol. Na carini radi, doduše u posljednje vrijeme je često bio na bolovanju zbog saobraćajki koje je imao - kaže on.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.