x

Ponovo se oglasila Marija Šerifović: Tek sad nije jasno da li će ipak pomoći porodici koja je istjerana na ulicu?!

Marija Šerifović javno je obećala pomoć porodici sa Dorćola koji su nasilno izbačeni iz svog doma ...

Nakon tvita koji je cijela Srbija pročitala, a u njemu se Marija Šerifović obratila porodici koju si na silu izbacivali iz doma prije nekoliko dana i ponudila im je pomoć i smještaj, mi smo stupili u kontakt sa njenom PR službom koja nam je potvrdila da je Marija stupila u kontakt sa njima i da će im ona pomoći bez medijskog eksponiranja, piše Espreso.rs.

Danas se ipak za Novosti oglasio Muhamed Osman čiji je dom u utorak srušen do temelja i potvrdio da se čuo sa Marijom, ali dodao i da je odbio njenu pomoć:


- Marije Šerifović nas je pozvala ubrzo nakon što nam je dom pretvoren u pepeo. Preko društvenih mreža došla je do broja moga oca Seladina, ponudila nam je pomoć i izrazila želju da nam plaća kiriju naredna tri mjeseca. Mi smo joj beskrajno zahvalni na tome ali ponuđenu pomoć ćemo odbiti. Nama je potrebno da povratimo naš dom koji je bespravno srušen.

Ono što sve zbunjuje jeste još jedan tvit pjevačice koji je i pored svega glasio: - Pričala sa Osmanom, biće to sve ok - napisala je Marija.

Za sada ne znamo da li je Marija zaista i pomogla na neki način ovoj porodici ili su oni odbili samo stanarinu koju je ona željela da plati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.