x

Poplavila joj usta, voditeljka je izbacila iz studija da se smiri: Matora se posvađala sa Anom!

Jovana Tomić Matora sinoć se u emisiji "Narod pita" toliko iznervirala da je voditeljka Dušica Jakovljević morala da je zamoli da napusti studio kako bi se smirila,a sve se dogodilo zbog poljuljanog prijateljstva sa Anom Korać .

U emisiju u kojoj su gostovale Ana Korać, Sanja Stanković i Matora uključio se gledalac koji je najprije konstatovao da se njih tri neće pomiriti do kraja emisije, a potom je Jovani uputio par savjeta i pitanja:

- Prvo bih rekao Jovani i Sanji nešto. Ne znam kome se vi više dodvoravate, šta vas interesuje Ana i da li će ona vas pozvati, samo se ponižavate pred narodom. Za sve to je krivac David, on je krivac preko Ana. Ona je vas odgurnula zbog njega, to je moje mišljenje. Matora i Sanja furajte svoj fazon, dokazale ste svoje, to što vi govorite Ani, to je ona trebala da nazove odmah vas, ako je tolika drugarica, trebala je to da uradi. Nije narod lud, svi mi vidimo ko je i šta je. Drži svoju ljepoticu pored sebe i uživaj", ispričao je gledalac.


- Ja nisam glupa, nego imam potrebu nekome da objasnim šta se desilo- dodala je Jovana.

Ana i Jovana ponovo su došle u žestok sukob, gdje su u počele u isto vrijeme da viču jedna na drugu, a u jednom trenutku ubacio se i David Dragojević koga smatraju krivcem za narušene odnose.

- Davide nemoj da s*reš! Ja sam Ani uvijek bila priajtelj! Jovana i ja smo bile uvijek tu - vikala je Sanja.

- Matora lijepo treba da kaže. Što je ti nisi nazvala i rekla joj:"Izvini"? Ja imam pravo da kažem svoje mišljenje - ubacivao se David.


- Ana, ako ja tebi kažem, da ne treba da radiš nešto i pričam ti za stolom i ustaneš i ispadneš budala. Neću da ćutim, nego ću da kažem ono što mislim. Izvini ako sam nekada bila surova, ali sam htjela da te dozovem. Tebe je tvoj dečko trebao da podrži. Moji te svi vole, očigledno da me u tvom društvu neko ne voli. Ni ja o Davidu nemam lijepo mišljenje, pa nikada nisam to rekla Ani! Sve vrijeme se Ana i David dopisuju, jedu g*vna, i znalo se da će ona da ćuti i uvijek će tako da bude! Ja nemam lijepo mišljenje o njemu, ali ga poštujem. Moj odnos sa Davidom, nema veze sa odnosom koji ima sa tobom. Zato i dolaze do ovih situacija - odbrusila je Matora.

- Matora, smiri se, usne su ti pomodrile - izjavila je voditeljka Dušica, pa je Matora napustila studio, kako bi se smirila.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.