x

Popović se strašno nervira, porodica zabrinuta za njegovo zdravlje: Došlo vrijeme da napusti Grand i ode u penziju!

Suzana Jovanović progovorila je o svom suprugu Saši Popoviću, za kog je rekla da bi red bio da ode u penziju.

- Moj Sale je 40 godina u svijetu estrade i red bi bio da ode u penziju. Iskreno, nisam za to da teret i odgovornost nosi na svojim plećima - iskreno priznaje Suzana Jovanović koja je baš zbog Saše Popovića i djece, svoju karijeru stavila na drugo mjesto.

- Došlo je vrijeme da smanji posao i tenziju, manje da radi, ali i da uživa. Najviše mi odgovara da u Grandu ostane kao kreativni direktor jer uvijek je imao viziju i idejama išao ispred svog vremena - dodala je Suzana.


Ona je otkrila i da li je direktorska pozicija uticala na Popovićevo zdravlje.

- Jako se nervirao jedan period, ali to je iza nas. Nigdje ne teče med i mleko, svuda su usponi i padovi, tako je i nama išlo super, pa loše. Hvatali smo se u koštac sa problemima, ali u ovim godinama direktorska fotelja mu ne treba. Dokazao se više puta, a ja sam se jako nervirala, brinula za njegovo zdravlje, ali hvala dragom Gospodu Bogu, ono je savršeno - izjavila je Jovanovićeva za "Svet".


Suzana je iznijela mišljenje o tome što Darko Lazić i dalje ne brine o zdravlju.

- Da sam Darkova mama natjerala bih ga da promijeni život iz korijena. Sale i ja mu stalno pričamo Darko ono je bila opomena, ovaj udes, preživio si hvala dragom Bogu! Svi smo te oplakali i sada zaista moraš da uzmeš život u svoje ruke i da okreneš potpuno novi list! Ova knjiga koju si do sada ispisivao ne valja, baci je. Ne znam kako tog dečka da natjeramo da vodi računa o svom zdravlju. Žao mi je, on je takva pjevačina, nije ni svjestan kakav je dar njemu Bog dao, on nije ni deset posto svog glasa i talenta iskoristio na pravi način. Može mnogo toga da napravi u životu, ne znam zašto nije izvukao pouku. Bez borbe nema rezultata - zaključila je nekadašnja pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.