x

Popularni pozorišni komad "Ko vam dade predstavu" u martu gostuje u Amsterdamu!

Popularni pozorišni komad "Ko vama dade predstavu", a koji čine Jelica Sretenović, Zorana Pavić, Igor Lazić - Niggor i Nenad Škundrić početkom marta imaće svoje igranje i u Holandiji, tačnije u Amsterdamu - Valburgdreef 1001.

Predstava je dobila i priznanje za HIT predstavu 2017/2018-e godine, a inače je pozorišni nastavak emisije "Ko vam dade termin" koju već skoro šest godina uspješno vode i uređuju Zorana i Škundrić. Tekst za "Ko vama dade predstavu" napisao je Semir Gicić koji se proslavio već sa nekoliko aktuelnih pozorišnih komada. Za pomenutu predstavu urađeni su pjesma i spot, a koji simbolizuju na jedan komičan način kompletnu situaciju na Balkanu.

"Ko vama dade predstavu" se na duhovit način bavi kritikom društva i aktuelnim promovisanjem turbo-folka i marginalnih ličnosti kroz različite rijaliti programe.

Nakon Amsterdama koji smo već pomenuli i gdje će nastupiti 8. marta, ova fenomenalna glumačka podjela nastupiće u još nekoliko gradova širom svijeta. Zatim ih očekuju i gostovanja u Srbiji, kao i u gradovima širom regiona.

Ono što je zanimljivo kada je Amsterdam u pitanju, to je da će odmah nakon predstave pjevačica Zorana Pavić imati svoj muzički šou nazvan "Balkan soul" u društvu muzičara Radovana Vlahovića. 


(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.