x

"Pored mene je umro čovjek koji je primljen kad i ja..." Đorđe David o bolnim prizorima iz bolnice

Ostaje mi vjera da ću izaći kao pobjednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživio i kako je izgledalo moje liječenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je roker.

Đorđe David (55) dvije nedelje se bori protiv virusa koji hara čitavom planetom, a roker se liječi na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije

Kaže, za sada sve ide kako treba, ali ne može da se liši osjećaja straha od fatalnog ishoda.

- Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedjelje je pored mene umro čovjek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umjesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svjetski lekari, a koja odnosi živote - kaže David.

- Ostaje mi vjera da ću izaći kao pobjednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživio i kako je izgledalo moje liječenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je bivši pjevač "Generacije 5" za Srpski telegraf.


David negira da se ponaša neprimjereno i drsko u bolnici.

- Kakvi smo to ljudi kad možemo i želimo da već na uznemirujuću činjenicu da sam obolio potresamo dodatno moju porodicu, prijatelje i javnost neistinama?! Sudiću se sa onima koji to rade i pišu laži vezane za mene, kao što su na primjer one da sam vikao po bolnici jer nisam htio njihovu pidžamu - istakao je član žirija "Zvezda Granda".


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.